ВиК ПРОФИЛАКТИКА

Мистър- ВИК Ви предлага своята нова достъпна ВИК услуга само за цена от 20лв.

вик профилактика

 

Оглед с цел избягване на наводнения вследствие на счупен кран, удължение или мека връзка. В нашата практика ежедневно се сблъскваме с наводнения в жилища или офиси, причинени от нискокачествени фитинги ( кранове, връзки, удължения, тройници и т.н.). От 15 години насам те трайно са навлезли в търговската мрежа, а от там и в домакинствата на населението. Освен тях, обаче има и висококачествени материали, които не са на много по-висока цена. Поради тази причина ние от Мистър-ВИК Ви предлагаме решение – в удобно за вас време и след предварително насрочен оглед, на цена само от 20 лева., извършваме проверка на всички части във Вашия дом, офис или вила.
При установяване на потенциално опасни материали, по наша професионална преценка, ги подменяме с нови висококачествени такива.
Цената, разбира се е вече по-приемлива, защото освен много главоболия и неприятности, Ви спестяваме и финансови средства от авариен ремонт и
цялостно обновяване на наводнени помещения. Доверете се на нашата коректна и професионална преценка и ще избегнете наводнението у дома.

 

Нуждаете се от майстор сега? Спешни телефони: 0876 066 106

Ако имате въпроси относно нашите услуги или нужда от специализирана помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Call Now Button