Монтаж на вграден душ смесител от водопроводчик

  • Монтаж на вграден душсмесител от водопроводчик Как го правят нашите водопроводчици? Точния и стабилен монтаж на този вид смесители зависи от няколко ключови фактори.
    Необходимо е преди всичко да се установи правилната позиция на смесителя, като се вземат под внимание всички отстояния от стените и пода. След това се изкопава отвор в стената с необходимата ширина и дълбочина.
  • Монтаж на вграден душсмесител от водопроводчик Този вид смесители са с кръстообразно захранване, като имат два входа и два изхода. Обикновено от ляво на хоризонталата е входа, а в дясно този за студена вода.
  • Монтаж на вграден душсмесител от водопроводчикИзходните точки са нагоре и надолу по вертикалата на 230 см от пода. В последствие трябва да бъде захранена така наречената стационарна обливаща слушалка(пита), а ниско долу на 100 см. от пода е необходимо захранване за подвижната слушалка.
  • Монтаж на вграден душсмесител от водопроводчик След като банята е готова плочките са налепени и фугите са запълнени и изсъхнали. Идва ред на стъпка две, а именно сглобяване на крайните елементи. Конзола, ръкохватка, пита и мека връзка със слушалка.

Нуждаете се от майстор спешно? Спешни телефони: 0876 066 106

Ако имате въпроси относно нашите услуги или нужда от специализирана помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Call Now Button