Свързване на бойлер

Имате нужда от водопроводчик за свързване на бойлер? Е, току що свърших те с търсенето в Интернет. Защото, след като, прочетете тази статия ще ни се обадите. Мр. Вик е активна фирма, занимаваща се с много на брой Вик услуги. За ваш късмет, монтажа на бойлер е една от тях. В общи линии можете да разчитате на нас за ремонт, доставка и свързване на различните марки и видове бойлери. А те именно биват:
електрически-под налягане
електрически – проточни
комбинирани-Ел+серпентина.И разбира се различния капацитет на водосъдържателите. От 15л до 500л.Да вземем за пример един 100 литров бойлер, той може да бъде хоризонтален или вертикален. Също така, с дясно или ляво захранване. А под захранване се има на предвид, входящ и изходяща щуцер,който служи за циркулация на водата. Там също е обособен и Ел. панела с управлението на желаната температура на водата. Да пристъпим към монтаж. Като за начало се изчислява.

 

 

Местоположението на анкетите, който служат за окачване на тялото на стената.
За предпочитане е да се ползва подходящ комплект за конкретната стена. Било тя от бетон или от тухли. След като се пробие стената и се окачи бойлер, се уверяваме в здравината, понеже при напълвае вече е късно. Свързването на водата към и от водопровода може да стане по два начина.С меки връзки или на твърди тръби. Монтажа на секретаря (предпазен) вентил е абсолютно задължително,тъй като спомага за освобождение на налягането, при евентоално повишаване от централния водопровод. Нашият съвет към всички не професионалисти е следния. Сложете редуцира вентил преван
тивно. От него ще си зададете пепроменли
во налягане на входящата вода. По този на
чин ще удължите живота на вашият бой
лер. Да отбележим че Термо регулатора и
нагреватела и всички връзки по бойлера, подлежат на смяна и ремонт. Докато при
спукване на водосъдържателя, въпросния
бойлер става неизползваем.

Call Now Button