Водопроводчик

Mr.VIK –  водопроводчик  Ви  предлага  своята нова достъпна  водопроводна услуга само за цена от 20лв.

вик профилактика от водопроводчик

Привет на всеки, които дълбоко в себе си се  смята за водопроводчик и че може да се справи с възникналия  битов проблем. Появил се проблем  в най неподходящият момент за всички. Нашият екип от Мистър-ВИК-Водопроводчик с удоволствие ще сподели някои, от ключовите техники, които могат да Ви бъдат от полза. Преди всичко да разграничим водопровода от канала. Водопровода е мрежата от тръби доставящи Битово Гореща, Битова Студена Вода, до вашия дом или офис. Канала е мрежа от тръби отвеждащи, вече употребената Битова Гореща Вода . След като сме на ясно, можем да вникнем по-дълбоко и да се запознаем със стандартните сечения на ВИК тръбите. Поцинкованите тръби биват 1/2.3/4. Цол, Цол 1/2. Цол 1/4.2 Цола, Цол2/2, на които еквивалент е полипропилен PPR ф20, ф25, ф32, ф40, ф50, ф63. От своя страна канализационните тръби биват каменин ф65, ф70, ф90, ф100, с вътрешен диаметър. ПВЦ ф20, ф25, ф32, ф40, ф50, ф70, ф110, ф120, ф160, ф200, ф250, ф500, сами виждате разнообразието с което разлагат ПВЦ тръбите. Друг важен компонент, най-вече съставен от отделни части е спирателния кран. На даденото място той е задължително да бъде монтиран, защото неговата липса може да коства загуба, най-вече на ценно време. Ако решите да монтирате Миялна или Перална Машина, монтажа на спирателен кран е задължителен. При монтажа на вашия бойлер, бил той вертикален или хоризонтален, проточен или с нагревател, със серпентина или не – един съвет от Мистър.ВИК-Водопроводчик, нека е на твърда връзка.

Оглед с цел избягване на наводнения вследствие на счупен кран, удължение или мека връзка. В нашата практика ежедневно се сблъскваме с наводнения в жилища или офиси, причинени от части с ниско качество ( кранове, връзки, удължения, трипътник  и т.н). От 15 години насам те трайно са навлезли в търговската мрежа, а от там и в домакинствата на населението. Освен тях, обаче има и висококачествени материали, които не са на много по-висока цена. Поради тази причина ние от Мистър .ВИК-водопроводчик  предлагаме решение – в удобно за вас време и след предварително насрочен оглед, на цена само от 10 лева., извършваме проверка на всички части във Вашия дом, офис или вила.
При установяване на потенциално опасни материали, по наша професионална преценка, ги подменяме с нови висококачествени такива.
Цената, разбира се е вече по-приемлива, защото освен много главоболия и неприятности, Ви спестяваме и финансови средства от авариен ремонт и
цялостно обновяване на наводнени помещения. Доверете се на нашата коректна и професионална преценка и ще избегнете наводнението у дома.
 
 

 • Съвет от водопроводчик - Смяна на гъвкава връзка
 • Съвет от водопроводчик – Смяна на гъвкава връзка
  Когато сменяте гъвкавите връзки на своя бойлер сами е важно да знаете някои полезни съвети от майстор водопроводчик. Бъдете внимателни с гъвката връзка и не я прегъвайте. Използвайте тефлонова лента, както е показано на снимката. Тефлонова лента са доста по издръжливи и надеждни отколкото тефлоновата лента. Навивайте тефлонова лента по посока на резбата. Гъвкавите връзки не трябва да са изпънати…

 • Съвет от водопроводчик - ВИК Баня
 • Съвет от водопроводчик – ВИК Баня
  Когато се прави ВИК в една баня най-често се полагат следните тръби:
  1. Полагане на тръби за мръсна вода тоалетна. Използват се тръби Ф110 взима се предвид това дали клекалото ще бъде с долно или задно оттичане. В съвременното ВИК тоалетна, обикновено е със задно оттичане, както е в случая на снимката. 2. Полагане на тръби за мръсна вода – сифон в баня. Спазва се наклон от…

 • Монтаж казанче баня
 • Съвет от водопроводчик – Как да монтираме своето казанче При монтажа на Вашето казанче започнете от завиването на крана за студена вода. Завийте тефлонова лента по посока на резбата на крана, след което притегнете и самият кран. След притягане на крана с гаечен ключ може да се пристъпи към сглобяване на самото казанче. Предварителният монтаж на кранчето ви улеснява и в последствие ще имате по лесен достъп при монтажа на меката връзка.
  • Смесиетел за мивка
  • Монтаж на смесител за мивка – съвет от водопроводчик При монтажа на смесителя за мивка се започва с притягането на двете меки връзки и крановете за топла и студена вода, които трябва да се намират във Вашият комплекта. Меките връзки се захващат внимателно към смесителя с помощта на гаечен ключ. Те имат фабрични гумени уплътнения и е желателно да не ги притягате прекалено много, за да не се деформират. Също така, когато притягате меките връзки бъдете внимателни да не ги огъвате и наранявате.
  • ремонт-на-водопровод
  • Ремонт на водопровод от майстор водопроводчик – смяна на тръба.След като теча е локализиран от професионалист водопроводчик се налага отстранява на плочките и част от бетонната плоча, за да се достигне до мястото на проблема със спуканата тръба. Ясно си личи къде е бил теча от спуканата тръба и пораженията, които е нанесъл върху стената и тавана.Веднага след огледа на тръбите става ясно защо е възникнал този проблем и тръбата не е издържала. По тръбата, която е спукана минава топла вода така нареченото Б-Г-В( битово горещо водоснабдяване) и вместо тръба за топла вода с дебелина 12мм е поставена тръба с дебелина
  • монтирана-лира
  • Монтаж на лира Когато решите сами да монтирате своята лира е важна да знаете някой полезни препоръки от майстор водопроводчик, които значително биха улеснили вашият монтаж. Най-важното при монтаж на лира е първо да имате подходящият набор от части които са нужни за монтажа на вашата лира и които може да не се намират в комплекта със закупената лира.
  • монтирана-лира
  • Подмяна на стари тръби от водопроводчик.Старите железни тръби не са така устойчиви, като новите направени от съвременни материали, за това често се случва, старите железни тръби да ръждясват, което налага тяхната подмяна. Важно е преди да се предприемат някакви действия по подмяна на тръбите, да се локализира точно къде е теча. Това може да се направи с помощта на уред или благодарение на опита на Вашия водопроводчик.
  • Подмяна на хоризонтална канализационна разводка
  • Подмяна на хоризонтална канализационна линия. Важно е да знаете някой основни правила при полагане на вашите ПВЦ тръби на пода в банята. Спазвайте нужния наклон. Използвайте ПВЦ лепило и силикон. Облекчете работа на майстора при полагане на плочките в последствие. Това ще ви спести пари и материали.
  • монтаж-на-душ-кабина-от-водопроводчик
  • Монтаж на душ кабина от водопроводчик .Важно е при монтажа на Вашата душ кабина винаги да спазвате предписанието на производителя и да се придържате към упътването за монтаж. В нашия случай ще захраним душ кабината на твърда връзка тъй-като това е възможно и определено е по-предпочитания вариант.
  • монтаж от водопроводчик
  • Комплексни монтажи от водопроводчик
   Ние от Мистър-ВИК. Ви предлагаме комплексен монтаж на обзавеждане за баня. Монтажите включват – монтаж на мивка и шкаф, сглобяване и закрепване на тоалетна, монтиране на душ и смесител.

  • Монтаж на аварийна скоба
  • Монтаж на аварийна скоба
   За да се справите с монтажа на аварийна скоба като истински водопроводчици може да се запознаете с тази статия, която ще ви даде полезна информация по темата.

  • Монтаж на вграден душсмесител от водопроводчик
  • Монтаж на вграден душ смесител от водопроводчик
   Как го правят нашите водопроводчици? Монтажа на този вид смесител зависи от няколко ключови фактори.
   Първо трябва да се установи правилната позиция на смесителя.

  • Отпушване на мивка от водопроводчик
  • Настъпи времето да се научите на нещо ново и полезно. Следващите редове могат да ви дадат полезни съвети при желание за разрешаване на проблеми в бита. Конкретно ще се запознаете с метод за отпушване на сифон на мивка. За целта не са ви нужни кой знае какви сложни умения. На първо време трябва да разполагате с нужното време, желание, решителност и не на последно място ентусиазъм. Снабдете се с определен за целта ВИК инструмент. С негова помощ ще отпушите сифона на вашата мивка. Трябват ви още ръкавици и разбира се, клещи. Употребата на специален инструмент за отпушване на мивка принципно се оказва най-достъпния и лесен метод за отпушване на сифон. Причината се състои във факта, че при този случай не се изисква демонтаж. Благодарение на инструментът се достига до необходимата дълбочина на канала и съответно биват почистени дълго трупаните във времето наслагвания.
  • Качеството на водата
  • Качеството на водата.Качеството на водата е от съществено значение за здравето ни. Важен е вида защита, който ще изберем срещу корозия в съдовете за използване на гореща вода. На лице са нужните изисквания по отношение на характеристиките на една голяма част от водата, която се подава от системата за водоснабдяване. За да разберете от какво зависи то научете още по темата.
  • Водопроводчик София
  • Мр-ВИК Водопроводчик София .Как работи Мр-ВИК в рамките на София град и околностите? Защо може да разчитате майсторът да пристигне на време? Бързата и качествена работа изпълнена в срок доставя удовлетворение, както за Мистър-ВИК така и за клиента.
  • Водопроводчик София
  • Теч под мивката – Един от най-досадните моменти,с който може да се срещне човек в ежедневието си е теч под мивката. Независимо дали е кухненска мивка или умивалника в банята.Това е повод за притеснение, защото води до услугите на водопроводчик.
  • Водопроводчик София
  • Свързване на вграден душ и биде – Имате нужда от водопроводчик за свързване на душ и биде за вграждане.Вече сте намерили подходящия ВиК техник.Вградените смесители биват няколко вида.Основно се избират по характеристиката на мястото, където ще се инсталират.Самият смесител може да бъде с два входа и два изхода,като входящо се подават топла и студена вода.А изходящо се захранват с вече смесената вода,така наречената Пита-(статичен душ) и подвижната слушалка.
  • Водопроводчик София
  • Свързване на пералнята и съдомиялна -Относно монтажа и свързването на тези двата уреда, можем да споделим няколко неща с вас. Съдомиялната както и пералнята машини се захранват по идентичен начин. Те също така могат да бъдат в отделни разновидности. За вграждане в кухненски шкаф или свободно стоящи. Ще започнем с последователността на стъпките за свързване именно на този модел. Характерно за този тип пералня е, че те имат инсталирани транспортни болтове в задната си част. А за тях е задължително да се знае, че те трябва да се отстраняват собственоръчно.
  • Водопроводчик София
  • Ремонт и настройки на тоалетно казанче от Мр. Вик водопроводчик. От години на българския пазар има богато изобилие от тоалетни казанчета. Сами по себе те биват свободно стоящи и такива за вграждане. Разбира се на този етап от време, предпочитанията на хората са насочени именно към тези за вграден монтаж. В тази статия ще ви опишем стъпка по стъпка сглобяването и цялостното свързване на този тип тоалетната. На първо място трябва да се уверим дали всички необходими
  • Водопроводчик София
  • Свързване на алуминиев радиатор за отопление към тръбопровод на топлофикационна мрежа. Фирма Мр. ВиК предлага доставка и монтаж на всички видове алуминиеви и други такива, радиатори. Наш водопроводчик ще дойде на посоченият от Вас адрес и ще извърши коректен монтаж или смяна на стар с нов радиатор.
  • Водопроводчик София
  • Имате нужда от водопроводчик за свързване на бойлер? Е, току що свърших те с търсенето в Интернет. Защото, след като, прочетете тази статия ще ни се обадите. Мр. Вик е активна фирма, занимаваща се с много на брой Вик услуги. За ваш късмет, монтажа на бойлер е една от тях. В общи линии можете да разчитате на нас за ремонт, доставка и свързване на различните марки и видове бойлери. А те именно биват:
   електрически-под налягане
   електрически – проточни

  • Водопроводчик София
  • Търсите водопроводчик за проблем свързан с отстраняване на теч от смесител? Е, ние от Мр. Вик сме готови да ви помогнем. За да си спестите време и пари, по добре при поява на теч, да се обърнете към професионално лице,практикуващо Вик услуги. Било то теч от смесител на мивка или душ, вграден или свободно стоящ. Ние разполагаме с нужнита умения и необходимите за случая

Нуждаете се от майстор сега? Спешни телефони: 0876 066 106

Ако имате въпроси относно нашите услуги или нужда от специализирана помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Call Now Button